Diëtistenpraktijk Dieet Gezond
Praktisch, persoonlijk en professioneel

Voeding beïnvloedt je gezondheid. Door gezond te eten en bewegen, voel je je beter, voorkom je ziekten en versnel je het herstel tijdens of na ziekte. 

 

Ik ben Ellen van Dinther, diëtist

Mijn naam is Ellen van Dinther en ik ben in 2014 afgestudeerd als diëtiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Mijn specialisatie ligt bij voeding en gezondheid en ziekten. Mijn doel is om door het aanpassen van het voedingspatroon zoveel mogelijk gezondheidwinst te bereiken. Het aanpassen van een voedingspatroon doen we samen, waarbij we een persoonlijk en praktisch advies opstellen dat aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. Het aanpassen van eetgewoonten is niet altijd even makkelijk, daarom zullen we samen aan de hand van een of meerdere persoonlijke gesprekken proberen om een nieuwe leefstijl te ontwikkelen. 

 

Het is niet zo dat ik je als diëtist alleen kan begeleiden bij het helpen met afvallen. Ik kan je ook begeleiding bieden bij ongewenst gewichtsverlies, ondergewicht, (risico op) hart- en vaatziekten, diabetes mellitus type I en type II, gezonde voeding bij zwangerschap, een hoog cholesterol, een hoge bloeddruk, het prikkelbare darmsyndroom, voedselintoleranties en maag- en darmproblemen. 

 

 

Voor al jouw vragen over voeding, gezondheid en leefstijl ben je bij mij aan het juiste adres.